HarderwijkAanpak

De actieplannen voor het project Sportkracht zijn klaar. De sportverenigingen kunnen aan de slag met de uitvoering van de pilots. Dit project draagt bij aan meer maatschappelijke betrokkenheid van sportverenigingen en het realiseren van een passend sportvoorzieningenniveau in Harderwijk en Hierden. Sportverenigingen en gemeente werken hierin nauw samen. Op de bijeenkomst “Tussenrapportage Sportkracht” op 9 juli, waren veel sportverenigingen aanwezig om mee te denken over de pilots..

De vijf pilots zijn:
1. verbreding van gebruik clubgebouwen en buitensportaccommodaties
2. overdracht beheer/onderhoud buitensportaccommodaties
3. aanbod sportieve brede schoolactiviteiten
4. creëren veilig sportklimaat
5. aanbod laagdrempelig lidmaatschap.

Aanmelding
Alle sportverenigingen kunnen meedoen aan de pilots die in september starten.
U kunt zich als vereniging voor een of meerdere pilots aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor pilot 4 is aanmelding voor de theatervoorstelling ‘Positief coachen’ (deze keer voor ouders en jeugd) nog mogelijk tot uiterlijk 26 juli via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over het project Sportkracht en de pilots:
Cluster sport: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0341-411420.


Gewoon Doen

Nieuws Harderwijk

Sociaal

Veiligheid

Economie

Fysiek

Netwerk