HarderwijkAanpak

Seksueel geweld, risicovolle relaties en jeugdprostitutie komen helaas ook in onze regio voor. Daarom organiseren een groot aantal organisaties op 18 april een regionale bijeenkomst ‘Liefde is...’, de ketenaanpak om jongeren hiertegen weerbaar te maken..


De bijeenkomst is voor medewerkers in het primair en voortgezet onderwijs, het speciaal onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs, de gemeente, de politie en hulpverlenende instanties die zich inzetten voor het welzijn van jongeren. U krijgt deze middag informatie over de werkwijze van de gezamenlijk ontwikkelde ketenaanpak en de activiteiten die worden aangeboden. De bijeenkomst vindt plaats in ’t Huiken, Lange Wijden 33, Elburg van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Informatie en aanmelden
GGD Noord-en Oost-Gelderland, tel. 088 – 443 32 54 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Via secretariaat Kennis- en Expertisecentrum (KEC) van GGD Noord- en Oost-Gelderland, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen: tel. 088 - 443 37 05. Deelname aan de bijeenkomst is gratis.


Politiek