HarderwijkAanpak

{jcomments off}

Ben je tussen de zes en twaalf jaar oud? Meld je dan aan voor de Sportwijzer via www.sportwijzerharderwijk.nl. Ook kun je inschrijven voor een tweede cursus naar keuze. De Sportwijzer is een sportstimuleringsproject voor de jeugd van groep 3 tot en met groep 8. Tegen betaling van slechts € 2,50 kun je gedurende 3 of 4 lessen kennismaken met een sport naar keuze..

De Sportwijzer is inmiddels in volle gang. Toch kun je je nog steeds inschrijven voor de sportcursussen die worden gehouden van eind februari tot en met juni. Je kunt je inschrijven voor meerdere activiteiten en je kunt ook eens een andere sport kiezen.

Maar liefst veertig sportaanbieders in Harderwijk en Hierden zetten zich in om van de Sportwijzer een succes te maken. Er is een ruim sportaanbod waarvoor je je nog kunt inschrijven, zoals tennis, volleybal, stijldansen, judo, snorkelen en mountainbiken. Je kunt ook fitnessen, golfen, kanovaren, skeeleren, zeilen of meedoen met zumba kids. Kortom er zijn genoeg keuzemogelijkheden om (weer) een leuke en geschikte sport te vinden.

Wij organiseren de Sportwijzer samen met Harderwijkse sportaanbieders en de basisscholen. Voor meer informatie en inschrijving voor de Sportwijzer: www.sportwijzerharderwijk.nl.


Politiek