HarderwijkAanpak

De opening van het nieuwe park in Harderwijk is op zaterdag 20 april. Deze is in samenwerking met het wijkplatform Frankrijk georganiseerd. Het wijkplatform Frankrijk bestaat uit bewoners, die samen met de gemeente en maatschappelijke organisaties werken aan het verhogen van de leefbaarheid in uw wijk. Door slimme initiatieven en acties pakken zij samen kansen en knelpunten in de wijk aan. Denk hierbij aan acties om de verkeersveiligheid in de wijk te verhogen, meer speelmogelijkheden voor kinderen te creëren, gezamenlijk vormen van overlast aan te pakken, jongerenactiviteiten te organiseren en nog veel meer.

.

 

Speel- en smulpark
Tijdens de boomfeestdag op 20 maart jl. zijn bessenstruiken geplant. Wethouder Laurens de Kleine heeft bij die gelegenheid een notenboom geplant. Daarnaast zijn er tientallen fruitbomen de grond in gegaan. Door basisschool Het Talent is een Koningslinde geplant. Voor de kinderen is er bovendien een avontuurlijke speelplaats aangelegd. Deze speelplaats is – ondanks het late voorjaar- al een groot succes.

Zaterdag 20 april a.s. is de opening van Walsteinpark. Jong en oud zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Er zijn activiteiten van 13:30 tot 17:00 uur.


Het programma voor de opening van Walsteinpark ziet er als volgt uit:
• 13:30 uur: Welkom door vicevoorzitter Wijkplatform Frankrijk
• 13:45 uur: Opening door wethouder Laurens de Kleine en Jannie Jongman (projectleider Park Walstein)
• 14:00 uur: Openingshandeling door kinderen
• 14:30 uur tot 15:30 uur: Demonstratie van de hondenvereniging
• 15:45uur tot 16:30 uur: Uitleg bijenvereniging

Om het feest completer te maken is er een ballonnenclown, een poffertjeskraam en delen we suikerspinnen en popcorn uit. Daarnaast kan jong en oud zich uitleven op een 17 meter lange Jungle Run. Wie weet zich als snelst door alle hindernissen heen te werken op weg naar de eindstreep?

Meer weten:  www.wijkplatformfrankrijk.nl


Politiek