RaadsRondje van Harderwijk

Politiek
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Niet alleen het college van Harderwijk gaat buiten de muren van het gemeentehuis. Deze keer gaat de de raad op stap. Zij hebben vragen aan de burgers. Wat vindt u als inwoner van Harderwijk en van Hierden belangrijk? Waar bent u mee bezig en wat houdt u bezig? Hoe kan de gemeente helpen om uw ideeën of initiatieven te realiseren?.De raadsleden van de gemeente Harderwijk horen dit graag en nodigen inwoners van harte uit naar een van de drie inloopbijeenkomsten ‘Rondje van Harderwijk’ te komen. Tijdens deze informele bijeenkomsten kunt u, onder het genot van een drankje of kop koffie, aan raadsleden vertellen wat u belangrijk vindt. Wat vindt u dat gerealiseerd moet worden? U kunt de raadsleden een advies meegeven voor de besluiten die de gemeenteraad de komende jaren moet gaan nemen. De gemeenteraad geeft het rondje!

Bijeenkomsten
10 oktober van 17.00 - 19.00 uur: Brasserie De Bank, Smeepoortstraat 1
17 oktober van 17.00 - 19.00 uur: Grand Café Alleman, Triasplein 1
29 oktober van 19.30 - 21.30 uur: Dorpshuis Hierden, Dorpshuisweg 9

Komt u ook?
Aanmelden is niet nodig, iedereen kan gewoon binnenlopen op 10, 17 of 29 oktober. Bent u niet in de gelegenheid de inloopbijeenkomst bij te wonen, dan kunt u ook een schriftelijke reactie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. De lokale politiek volgen? Waarover twitteren en bloggen uw volksvertegenwoordigers en wat is het laatste politieke nieuws: www.facebook.com/RaadHarderwijk en www.twitter.com/RaadHarderwijk.

Rondje van Harderwijk

 

Wat vindt u als inwoner van Harderwijk en van Hierden belangrijk? Waar bent u mee bezig en wat houdt u bezig? Hoe kan de gemeente helpen om uw ideeën of initiatieven te realiseren?

 

De raadsleden van de gemeente Harderwijk horen dit graag en nodigen inwoners van harte uit naar een van de drie inloopbijeenkomsten ‘Rondje van Harderwijk’ te komen.  Tijdens deze informele bijeenkomsten kunt u, onder het genot van een drankje of kop koffie, aan raadsleden vertellen wat u belangrijk vindt. Wat vindt u dat gerealiseerd moet worden? U kunt de raadsleden een advies meegeven voor de besluiten die de gemeenteraad de komende jaren moet gaan nemen. De gemeenteraad geeft het rondje!

 

Bijeenkomsten

10 oktober van 17.00 - 19.00 uur: Brasserie De Bank, Smeepoortstraat 1
17 oktober van 17.00 - 19.00 uur: Grand Café Alleman, Triasplein 1
29 oktober van 19.30 - 21.30 uur: Dorpshuis Hierden, Dorpshuisweg 9

 

Komt u ook?
Aanmelden is niet nodig, iedereen kan gewoon binnenlopen op 10, 17 of 29 oktober. Bent u niet in de gelegenheid de inloopbijeenkomst bij te wonen, dan kunt u ook een schriftelijke reactie naar
 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. De lokale politiek volgen? Waarover twitteren en bloggen uw volksvertegenwoordigers en wat is het laatste politieke nieuws: www.facebook.com/RaadHarderwijk en www.twitter.com/RaadHarderwijk.