Stem mee op hét Stadsidee 2016

HarderwijkAanpak
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
samen kleuren we de stadAlle inwoners van Harderwijk en Hierden tot 1 augustus  stemmen op hèt Stadsidee 2016. De gemeenteraad van Harderwijk heeft € 45.000 beschikbaar gesteld voor hét Stadsidee voor de openbare ruimte. Dit voorjaar zijn vele ideeën ingediend, die vervolgens zijn getoetst aan de criteria. Op vijftien inzendingen kan nu gestemd worden. Het bekijken van de inzendingen en stemmen kan op Stadsidee Harderwijk 2016

 

Wat gaat het worden? 

Er zijn ideeën ingeleverd voor verschillende activiteiten: speeltuinen, buiten fitness, een klimwand en een straatschaakbord. Maar er zijn ook inzendingen voor douches op het strandeiland, openbare toiletten, de aankleding van een stadspoort, een Harderwijkse Socrates en een Harderwijkse Geschiedenisbron.

 

Het idee of de ideeën met de meeste stemmen krijgt/krijgen een financiële bijdrage voor de uitvoering van het idee. In augustus wordt het winnende idee of de winnende ideeën bekend gemaakt. Dan kan de uitvoering starten. Voor het einde van het jaar moet hét Stadsidee zijn uitgevoerd. 


Weet u het al? U vindt alle ideeën op www.harderwijk.nl/stadsidee Hier kunt u tot maandag 1 augustus ook uw stem uitbrengen.