Harderwijk start groot onderhoud Wieringenmeen en Vollenhovemeen

Fysiek
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Stratenmakers bedrijf Kieft uit Putten start maandag 16 maart met het aanbrengen van de nieuwe bestrating in de Wieringenmeen en de Vollenhovemeen. Gelijktijdig wordt er ook een Kiss & Ride strook langs de Stadswei aangelegd. De verwachting is dat hierdoor veel ouders hun schoolgaande kinderen (De Fonkelsteen) hier laten uitstappen. Het doel is om het aantal autobewegingen en de overlast in de Wieringenmeen en Vollenhovemeen tijdens de spitstijden te beperken.

Tijdens twee inloopavonden zijn de wensen van de omwonenden geïnventariseerd. Deze zijn zoveel mogelijk verwerkt in het uitvoeringsplan. De bewoners worden vooraf door de firma Kieft geïnformeerd omtrent de werkzaamheden in hun straat. De aannemer denkt eind mei de werkzaamheden te kunnen afronden.

Gedeelte Stedenwaard
Op 4 november 2014 en 17 februari 2015 zijn er een inloopavonden geweest over de inrichting van de Wieringenmeen en Vollenhovemeen. Deze avonden zijn druk bezocht door de omwonenden. Iedereen kon zijn of haar wensen kenbaar maken over de nieuwe inrichting van de straat, het groen, verlichting, speelvoorziening en dergelijke. Inmiddels is het definitieve ontwerp bekend. Informatie: www.harderwijk.nl/grootonderhoud

of gemeentelijk projectleider Arno Verweij, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..